Zemunci se učlanjuju u PSS-BK jer veruju Kariću (VIDEO)

0
2290

Na glavnim ulicama i šetalištu Opštine Zemun, juče su bili postavljeni štandovi Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić. Veliki broj poštovalaca PSS-BK potpisao je pristupnice i postao deo jedne velike porodice.

Članovi Pokreta i predsednik Opštinskog odbora PSS-BK Zemun Miloš Živanović, razgovarali su sa građanima o problemima koje sama opština ima, ali i kako sam Pokret može da poboljša stanje u ovom delu Srbije. Meštani su se izjasnili šta im smeta, prija u ovom gradu, šta bi menjali, a PSS-BK je sumirao njihove ideje i zamerke.

„Treba se narod okrenuti jednom vizionaru, jednom čoveku koji zna i ume, koji se vratio u Srbiju da pomogne ovom narodu. Zbog toga treba svi zajedno da pomognemo Pokret, da bi izrastao u snagu Srbije, da bi ovaj narod bolje živeo, da bi omladina ostala ovde, a ne hrlila u inostranstvo i da bi se sve to sumiralo jednim pobedničkim uzvikom – Srbija“, kaže Miloš Živanović.

Novoupisana članica PSS-BK Jovana Smiljković, rekla je da svoj glas daje Bogoljubu Kariću jer se on bori za mlade, kao i da „Srbija nije zemlja staraca, već omladine i da ne smemo da im dozvolimo da napuste svoju zemlju“.

„Pokret SNAGA SRBIJE- BK izražava veliko zadovoljstvo zato što je zaista veliki broj ljudi za kratko vreme pristupio našem Pokretu. Zahvaljujem se svim ljudima koji postaju naši članovi, što u naše prostorije svakodnevno dolaze na stotine pristupnica. Hvala svim ljudima što veruju u viziju našeg lidera Bogoljuba Karića, jer sa svima njima, Srbija ima snage“, kaže koordinator za reviziju i učlanjavanje PSS-BK na teritoriji Srbije.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime