Карић са амбасадором Туниса *ФОТО

0
22039

Новоизабрани опуномоћени амбасадор Туниса у Републици Србији Њ.Е. Мохамед Буграма примио је у својој резиденцији председника Удружења српско-тунижанског пријатељства, народног посланика, Драгомира Ј. Карића. Радном ручку осим амбасадора и његових помоћника присуствовали су и Карићеви сарадници: директорка Музеја афричке уметности уједно потпредседник удружења др Марија Алексић, генерални секретар удружења Ивана Цветковић, амбасадор у пензији, члан Управног одбора Данило Милић као и почасни члан удружења Милоје Поповић.

Амбасадор Мохамед Буграма, који је и почасни председник Удружења српско-тунижанског пријатељства обавестио је госте о својим активностима које се, пре свега, тичу унапређења сарадње између две земље у свим областима, пре свега економским.

Драгомир Ј. Карић који је и члан Посланичке групе пријатељства Србије и Туниса, сложио се да би економска размена две земље, зарад обостраног интереса, могла и морала да буде много боља.
Tunis 2

Током радног ручка договорено је да почетком априла у Музеју афричке уметности буде отворена изложба слика бившег амбасадора у Либији и Египту Душана Симеоновића. Мотиви његових слика потичу са туниског острва Ђерба.

Информативна служба
Удружења српско-тунижанског прјатељства
Tunis 3

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име