Karić sa ambasadorom Tunisa *FOTO

0
22139

Novoizabrani opunomoćeni ambasador Tunisa u Republici Srbiji NJ.E. Mohamed Bugrama primio je u svojoj rezidenciji predsednika Udruženja srpsko-tunižanskog prijateljstva, narodnog poslanika, Dragomira J. Karića. Radnom ručku osim ambasadora i njegovih pomoćnika prisustvovali su i Karićevi saradnici: direktorka Muzeja afričke umetnosti ujedno potpredsednik udruženja dr Marija Aleksić, generalni sekretar udruženja Ivana Cvetković, ambasador u penziji, član Upravnog odbora Danilo Milić kao i počasni član udruženja Miloje Popović.

Ambasador Mohamed Bugrama, koji je i počasni predsednik Udruženja srpsko-tunižanskog prijateljstva obavestio je goste o svojim aktivnostima koje se, pre svega, tiču unapređenja saradnje između dve zemlje u svim oblastima, pre svega ekonomskim.

Dragomir J. Karić koji je i član Poslaničke grupe prijateljstva Srbije i Tunisa, složio se da bi ekonomska razmena dve zemlje, zarad obostranog interesa, mogla i morala da bude mnogo bolja.
Tunis 2

Tokom radnog ručka dogovoreno je da početkom aprila u Muzeju afričke umetnosti bude otvorena izložba slika bivšeg ambasadora u Libiji i Egiptu Dušana Simeonovića. Motivi njegovih slika potiču sa tuniskog ostrva Đerba.

Informativna služba
Udruženja srpsko-tunižanskog prjateljstva
Tunis 3

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime