У Белој Паланци избори уз ватромет *ФОТО

0
2604

Трећа изборна скупштина оптштинског одбора у Белој Паланци Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК протекла је у радној, али и атмосфери демонстрације добре сарадње са Српском напредном странком и Социјалистичком партијом Србије, чији су председници Алексанадар Симић и Раде Митровић присутвовали раду скупштине. Они су поздравили избор новог председника ПСС-БК Бела Паланка и изразили наду за даљу успешну сарадњу на предстојећим изборима. Ток скупштине пратила је ТВ Пирот, а скуп се завршио ватрометом, што наговештава ко ће бити победнички тим на предстојећим изборима.

IMG_7447
После усвајања извештаја о досадашњем раду и задацима у новом мандату, предсдница Извршног одбора Главног одбора Перса Мињовић је говорила о активностима ПСС-БК, коалиционој сарадњи и потреби њеног јачања, као и о пословним успесима лидера Богољуба Карића у иностранству.
IMG_7443

Др. Злата Лончар –Ћетковић се осврнула на 10 година политичког прогона првог човека Покрета, немерљивој штети нанетој свим компанијама БК и активностима правног тима за неометан повратак у земљу Богољуба Карића.

Поред делегата, као гости присуствовали су : Председник Пиротског окружног одбора ПСС-БК Милорад Пејић и Председник ОО ПСС-БК Бабушница Зоран Миленковић.
IMG_7440

За Председника општинског одбора ПСС-БК Бела Паланка изабран је Радиша Николић, привредник, за заменика председника Небојша Величковић, хирург, председник омладине је Марина Крстић и председница жена Ирина Петровић. Новоизабрани председник Радиша Николић, захвалио се на указаном поверењу.
IMG_7453

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име