U Beloj Palanci izbori uz vatromet *FOTO

0
2575

Treća izborna skupština optštinskog odbora u Beloj Palanci Pokreta SNAGA SRBIJE – BK protekla je u radnoj, ali i atmosferi demonstracije dobre saradnje sa Srpskom naprednom strankom i Socijalističkom partijom Srbije, čiji su predsednici Aleksanadar Simić i Rade Mitrović prisutvovali radu skupštine. Oni su pozdravili izbor novog predsednika PSS-BK Bela Palanka i izrazili nadu za dalju uspešnu saradnju na predstojećim izborima. Tok skupštine pratila je TV Pirot, a skup se završio vatrometom, što nagoveštava ko će biti pobednički tim na predstojećim izborima.

IMG_7447
Posle usvajanja izveštaja o dosadašnjem radu i zadacima u novom mandatu, predsdnica Izvršnog odbora Glavnog odbora Persa Minjović je govorila o aktivnostima PSS-BK, koalicionoj saradnji i potrebi njenog jačanja, kao i o poslovnim uspesima lidera Bogoljuba Karića u inostranstvu.
IMG_7443

Dr. Zlata Lončar –Ćetković se osvrnula na 10 godina političkog progona prvog čoveka Pokreta, nemerljivoj šteti nanetoj svim kompanijama BK i aktivnostima pravnog tima za neometan povratak u zemlju Bogoljuba Karića.

Pored delegata, kao gosti prisustvovali su : Predsednik Pirotskog okružnog odbora PSS-BK Milorad Pejić i Predsednik OO PSS-BK Babušnica Zoran Milenković.
IMG_7440

Za Predsednika opštinskog odbora PSS-BK Bela Palanka izabran je Radiša Nikolić, privrednik, za zamenika predsednika Nebojša Veličković, hirurg, predsednik omladine je Marina Krstić i predsednica žena Irina Petrović. Novoizabrani predsednik Radiša Nikolić, zahvalio se na ukazanom poverenju.
IMG_7453

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime