На Палилули заједничким снагама за реализацију пројеката ПСС-БК (ВИДЕО)

0
2161

О битним пројектима лидера Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, међу којима је и пројекат Тесла град, говорило се на јучерашњем састанку одржаном у месној заједници Вишњица.

Састанком је преседавао председник Општинског одбора ПСС-БК Палилула Јован Ромчевић, а присутнима су се у име Градског одбора обратили Зоран Живановић, Смиљана Степић и омладинка Мирјана Тадић. У име Удружења индустријалаца и предузетника Србије, обратио се и Велибор Стевић, који је говорио о битним пројектима.

„Део сам Покрета због програма који је породица Карић понудила, као и због упорности за будућност и развој Србије“, рекао је председник Општинског одбора ПСС-БК Палилула, Јован Ромчевић.

Велики број симпатизера и чланова Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, заједничким снагама дошао је до плана за реализацију пројеката након којих би инфраструктура, пољопривреда, привреда „процветале“ у овој општини.

Милош Ристовић, проналазач, дугогодишњи члан Покрета и човек који је на челу месног одбора ПСС-БК Вишњица, сматра да је породица Карић направила најбољи програм за грађане Србије, али и за сам напредак наше земље.


„Они могу да запосле људе, боре се за рађање, обнављање и сам напредак Србије. И ја имам велику породицу, као што има и породица Карић и само тако можемо да опстанемо. Ја сам уз њих, и бићу до краја живота“, додао је Ристовић.

Омладинка Ивана Ступић позива све младе људе из Београда, али из Србије да се прикључе програму ПСС-БК, јер сматра да Покрет и те како мисли на младе и на њихову будућност.

„Омладина Палилула је од самог почетка на висини задатка. Од првог радног састанка максимално смо се посветили послу. Организовали смо хуманитарну журку за девојчицу Драгану Раданов, заједно са омладинцима Звездара организовали смо хуманитарну помоћ за Бранкицу Ковачевић из Зрењанина, а у плану имамо велики број других акција“, објаснила је омладинка Ивана Ступић.

Договорено је, после датих смерница, да се поново у краћем временском року чланови ПСС-БК окупе у што већем броју, како би покренули реализацију одређених планова за даљи напредак општине Палилула.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име