У Раковици штандови ПСС-БК изазвали велико интересовање грађана: Верујемо да Богољуб Карић може да помогне да свима буде боље! (ВИДЕО)

0
2357

Након обиласка неколико београдских општина, делегација Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић на челу са Драгомиром Ј. Карићем замеником председника, прошетала је јуче главним Раковичким улицама и разговарала са њеним грађанима.

Заменик председника Драгомир Ј. Карић, председница извршног одбора главног одбора ПСС – БК Перса Мињовић, председник Општинског одбора Предраг Петруновић и делегација ПСС – БК обишли су три штанда на којима је за само два сата, колико су били постављени, потписан велики број приступница.

Председник Општинског одбора Предраг Петруновић објаснио је зашто би грађани Раковице требало да буду део Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић. Поред тога је истакао и који су будући кораци овог Покрета.

„Грађани Раковице могу да очекују да ћемо ставити стручност испред политике, што се тиче развоја наше странке, да ћемо све наше чланове и људе који нису наши чланови прикључити нашим пројектима који се тичу инфраструктуре, привреде и пољопривреде. Као председник Општинског одбора, даћу све од себе да решавам локалне проблеме, наравно, у сарадњи са нашим коалиционим партнерима, и у сарадњи са нашим члановима кроз волонтерски рад“, каже председник Општинског одбора ПСС – БК Раковица, Предраг Петруновић.

Велики број поштовалаца Покрета разговарао је о личним проблемима са замеником председника ПСС – БК, али су такође изразили и жељу да се сликају са њим, како би имали забележену ову посебну посету.

На једном од штандова био је и најстарији члан Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, који је, како каже, у првој борбеној линији још од 2004. године. „Годинама их познајем и кад сам кренуо с њима био сам у Општинском одбору за екологију. И даље се тиме бавим и годинама скупљам потпиес за ПСС – БК“, рекао је најстарији члан ПСС – БК. Људи су пролазили и поздрављали заменика председника ПСС – БК уз речи да „ако неко може да поправи стање у држави, то је засигурно Богољуб Карић“. У шетњи Општином учествовао је велики број симпатизера ПСС – БК, а сам обилазак штандова завршио се пригодном прославом и закуском у канцеларији Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић у овој Општини.

Шетњи је присуствовао члан ПСС – БК и народни певач Мирко Рондовић, кога они мало старији знају по песмама као што су: „Сви пљеваљски тамбураши“, „Једна суза закључана“, „Млада Јелка љуби Јанка“, и многим другим.

„Потичем из патријахалне породице. Ми имамо традиционално поштовање према породици и послу. У Карићима сам препознао оне праве исконске вредности, које би требало да поседују сви људи. Они су добри домаћини, вредни, часни, поштени, успешни…“, објаснио је члан ПСС – БК и народни певач Мирко Рондовић.

Сви који желе да буду део ПСС – БК, а самим тим и део многобројне породице Карић, то могу да учине потписивањем приступнице у Улици Српских ударних бригада број 2б где се канцеларија налази.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име