U Rakovici štandovi PSS-BK izazvali veliko interesovanje građana: Verujemo da Bogoljub Karić može da pomogne da svima bude bolje! (VIDEO)

0
2351

Nakon obilaska nekoliko beogradskih opština, delegacija Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić na čelu sa Dragomirom J. Karićem zamenikom predsednika, prošetala je juče glavnim Rakovičkim ulicama i razgovarala sa njenim građanima.

Zamenik predsednika Dragomir J. Karić, predsednica izvršnog odbora glavnog odbora PSS – BK Persa Minjović, predsednik Opštinskog odbora Predrag Petrunović i delegacija PSS – BK obišli su tri štanda na kojima je za samo dva sata, koliko su bili postavljeni, potpisan veliki broj pristupnica.

Predsednik Opštinskog odbora Predrag Petrunović objasnio je zašto bi građani Rakovice trebalo da budu deo Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić. Pored toga je istakao i koji su budući koraci ovog Pokreta.

„Građani Rakovice mogu da očekuju da ćemo staviti stručnost ispred politike, što se tiče razvoja naše stranke, da ćemo sve naše članove i ljude koji nisu naši članovi priključiti našim projektima koji se tiču infrastrukture, privrede i poljoprivrede. Kao predsednik Opštinskog odbora, daću sve od sebe da rešavam lokalne probleme, naravno, u saradnji sa našim koalicionim partnerima, i u saradnji sa našim članovima kroz volonterski rad“, kaže predsednik Opštinskog odbora PSS – BK Rakovica, Predrag Petrunović.

Veliki broj poštovalaca Pokreta razgovarao je o ličnim problemima sa zamenikom predsednika PSS – BK, ali su takođe izrazili i želju da se slikaju sa njim, kako bi imali zabeleženu ovu posebnu posetu.

Na jednom od štandova bio je i najstariji član Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić, koji je, kako kaže, u prvoj borbenoj liniji još od 2004. godine. „Godinama ih poznajem i kad sam krenuo s njima bio sam u Opštinskom odboru za ekologiju. I dalje se time bavim i godinama skupljam potpies za PSS – BK“, rekao je najstariji član PSS – BK. Ljudi su prolazili i pozdravljali zamenika predsednika PSS – BK uz reči da „ako neko može da popravi stanje u državi, to je zasigurno Bogoljub Karić“. U šetnji Opštinom učestvovao je veliki broj simpatizera PSS – BK, a sam obilazak štandova završio se prigodnom proslavom i zakuskom u kancelariji Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić u ovoj Opštini.

Šetnji je prisustvovao član PSS – BK i narodni pevač Mirko Rondović, koga oni malo stariji znaju po pesmama kao što su: „Svi pljevaljski tamburaši“, „Jedna suza zaključana“, „Mlada Jelka ljubi Janka“, i mnogim drugim.

„Potičem iz patrijahalne porodice. Mi imamo tradicionalno poštovanje prema porodici i poslu. U Karićima sam prepoznao one prave iskonske vrednosti, koje bi trebalo da poseduju svi ljudi. Oni su dobri domaćini, vredni, časni, pošteni, uspešni…“, objasnio je član PSS – BK i narodni pevač Mirko Rondović.

Svi koji žele da budu deo PSS – BK, a samim tim i deo mnogobrojne porodice Karić, to mogu da učine potpisivanjem pristupnice u Ulici Srpskih udarnih brigada broj 2b gde se kancelarija nalazi.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime