Na Paliluli zajedničkim snagama za realizaciju projekata PSS-BK (VIDEO)

0
2162

O bitnim projektima lidera Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić, među kojima je i projekat Tesla grad, govorilo se na jučerašnjem sastanku održanom u mesnoj zajednici Višnjica.

Sastankom je presedavao predsednik Opštinskog odbora PSS-BK Palilula Jovan Romčević, a prisutnima su se u ime Gradskog odbora obratili Zoran Živanović, Smiljana Stepić i omladinka Mirjana Tadić. U ime Udruženja industrijalaca i preduzetnika Srbije, obratio se i Velibor Stević, koji je govorio o bitnim projektima.

„Deo sam Pokreta zbog programa koji je porodica Karić ponudila, kao i zbog upornosti za budućnost i razvoj Srbije“, rekao je predsednik Opštinskog odbora PSS-BK Palilula, Jovan Romčević.

Veliki broj simpatizera i članova Pokreta SNAGA SRBIJE Bogoljub Karić, zajedničkim snagama došao je do plana za realizaciju projekata nakon kojih bi infrastruktura, poljoprivreda, privreda „procvetale“ u ovoj opštini.

Miloš Ristović, pronalazač, dugogodišnji član Pokreta i čovek koji je na čelu mesnog odbora PSS-BK Višnjica, smatra da je porodica Karić napravila najbolji program za građane Srbije, ali i za sam napredak naše zemlje.


„Oni mogu da zaposle ljude, bore se za rađanje, obnavljanje i sam napredak Srbije. I ja imam veliku porodicu, kao što ima i porodica Karić i samo tako možemo da opstanemo. Ja sam uz njih, i biću do kraja života“, dodao je Ristović.

Omladinka Ivana Stupić poziva sve mlade ljude iz Beograda, ali iz Srbije da se priključe programu PSS-BK, jer smatra da Pokret i te kako misli na mlade i na njihovu budućnost.

„Omladina Palilula je od samog početka na visini zadatka. Od prvog radnog sastanka maksimalno smo se posvetili poslu. Organizovali smo humanitarnu žurku za devojčicu Draganu Radanov, zajedno sa omladincima Zvezdara organizovali smo humanitarnu pomoć za Brankicu Kovačević iz Zrenjanina, a u planu imamo veliki broj drugih akcija“, objasnila je omladinka Ivana Stupić.

Dogovoreno je, posle datih smernica, da se ponovo u kraćem vremenskom roku članovi PSS-BK okupe u što većem broju, kako bi pokrenuli realizaciju određenih planova za dalji napredak opštine Palilula.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime