Земунци се учлањују у ПСС-БК јер верују Карићу (ВИДЕО)

0
2282

На главним улицама и шеталишту Општине Земун, јуче су били постављени штандови Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић. Велики број поштовалаца ПСС-БК потписао је приступнице и постао део једне велике породице.

Чланови Покрета и председник Општинског одбора ПСС-БК Земун Милош Живановић, разговарали су са грађанима о проблемима које сама општина има, али и како сам Покрет може да побољша стање у овом делу Србије. Мештани су се изјаснили шта им смета, прија у овом граду, шта би мењали, а ПСС-БК је сумирао њихове идеје и замерке.

„Треба се народ окренути једном визионару, једном човеку који зна и уме, који се вратио у Србију да помогне овом народу. Због тога треба сви заједно да помогнемо Покрет, да би израстао у снагу Србије, да би овај народ боље живео, да би омладина остала овде, а не хрлила у иностранство и да би се све то сумирало једним победничким узвиком – Србија“, каже Милош Живановић.

Новоуписана чланица ПСС-БК Јована Смиљковић, рекла је да свој глас даје Богољубу Карићу јер се он бори за младе, као и да „Србија није земља стараца, већ омладине и да не смемо да им дозволимо да напусте своју земљу“.

„Покрет СНАГА СРБИЈЕ- БК изражава велико задовољство зато што је заиста велики број људи за кратко време приступио нашем Покрету. Захваљујем се свим људима који постају наши чланови, што у наше просторије свакодневно долазе на стотине приступница. Хвала свим људима што верују у визију нашег лидера Богољуба Карића, јер са свима њима, Србија има снаге“, каже координатор за ревизију и учлањавање ПСС-БК на територији Србије.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име