VLADIMIRCI NA PREKRETNICI

0
2236

U Vladimircima je prošlog vikenda održana konferencija za štampu koju su organizovali narodni poslanik Vladan Milošević i predsednik Srpske napredne stranke u Vladimircima, Rade Kovačević potpredsednik SNS, Slavoljub Savić, predsednik OO Pokreta SNAGA SRBIJE-BK i član IO GO PSS BK i Milenko Arsić predsednik OO DSS Vladimirci.

Oni su izneli niz iznenađujućih primera kršenja zakonskih propisa od trenutno vladajuće koalicije u ovoj opštini. Pre svega, ukazali su da su održani dirigovani izbori za mesne zajednice na kojima je učestvovalo samo 17 odsto birača.

Očigledno da u Vladimircima sadašnja vlast ne haje kako da se unapredi ekonomija u opštini već svi žure da što pre reše zaposlenje svojih članova porodica.

Recimo, u dva sela su direktori škola zaposlili svoje supruge kao ćistačice, a u jednoj je direktor, neposredno pred odlazak u penziju, zaposlio je sina, koji u tom trenutku još nije diplomirao školi za vaspitače, ali kao učitelja, iako u Srbijii, pa i u ovoj opštini, ima nezaposlenih učitelja.

Zaniumljiv je slučaj u Domu zdravlja, gde je direktor dve godine bio na bolovanju, a sada je direktor, iako ima 68 godine života.
Konferencija ya [tampu, Vladimirci 01. 12. 2014. 001

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime