ВЛАДИМИРЦИ НА ПРЕКРЕТНИЦИ

0
2445

У Владимирцима је прошлог викенда одржана конференција за штампу коју су организовали народни посланик Владан Милошевић и председник Српске напредне странке у Владимирцима, Раде Ковачевић потпредседник СНС, Славољуб Савић, председник ОО Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК и члан ИО ГО ПСС БК и Миленко Арсић председник ОО ДСС Владимирци.

Они су изнели низ изненађујућих примера кршења законских прописа од тренутно владајуће коалиције у овој општини. Пре свега, указали су да су одржани дириговани избори за месне заједнице на којима је учествовало само 17 одсто бирача.

Очигледно да у Владимирцима садашња власт не хаје како да се унапреди економија у општини већ сви журе да што пре реше запослење својих чланова породица.

Рецимо, у два села су директори школа запослили своје супруге као ћистачице, а у једној је директор, непосредно пред одлазак у пензију, запослио је сина, који у том тренутку још није дипломирао школи за васпитаче, али као учитеља, иако у Србијии, па и у овој општини, има незапослених учитеља.

Заниумљив је случај у Дому здравља, где је директор две године био на боловању, а сада је директор, иако има 68 године живота.
Konferencija ya [tampu, Vladimirci 01. 12. 2014. 001

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име