Успех Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК на изборима у Суботици, Самостално у две месне заједнице

0
3719

ПСС – БК освојио 11 одсто гласова у МЗ Прозивка и 10 одсто гласова у МЗ Александрово, што јасно доказује да Покрет чији је лидер Богољуб Карић има јаку подршку у народу.

Одлука Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК да самостално изађе на изборе за месне заједнице у Суботици, а коју је подржао председник Богољуб Карић с члановима најужег руководства, показала је да Покрет има велику подршку у народу.

У МЗ Прозивка ПСС – БК је добио 11 одсто гласова, а у МЗ Александрово 10 процента, што представља завидан резултат и важан показетељ одличног рада председнице Градског одбора ПСС – БК Сање Којић и њених сарадника.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК ће настојати да у наредном периоду учини све да живот у поменутим месним заједницама буде још квалитетнији, а на недавно одржаној предизборној трибини у Суботици народни посланик Драгомир Ј. Карић је истакао да ПСС – БК томе може умногоме да допринесе преко БК групе, Карић фондације, Алфа БК универзитета, те оформљеног система предшколског, основног и средњошколског образовања.

Избори за месне заједнице у Суботици дају јаснију слику односа политичких снага у Србији, а то што је ПСС – БК после низа година изашао са самосталном листом нимало неће утицати на снажне коалиционе везе које има са Српском напредном странком.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име