Uspeh Pokreta SNAGA SRBIJE – BK na izborima u Subotici, Samostalno u dve mesne zajednice

0
3693

PSS – BK osvojio 11 odsto glasova u MZ Prozivka i 10 odsto glasova u MZ Aleksandrovo, što jasno dokazuje da Pokret čiji je lider Bogoljub Karić ima jaku podršku u narodu.

Odluka Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE – BK da samostalno izađe na izbore za mesne zajednice u Subotici, a koju je podržao predsednik Bogoljub Karić s članovima najužeg rukovodstva, pokazala je da Pokret ima veliku podršku u narodu.

U MZ Prozivka PSS – BK je dobio 11 odsto glasova, a u MZ Aleksandrovo 10 procenta, što predstavlja zavidan rezultat i važan pokazetelj odličnog rada predsednice Gradskog odbora PSS – BK Sanje Kojić i njenih saradnika.

Pokret SNAGA SRBIJE – BK će nastojati da u narednom periodu učini sve da život u pomenutim mesnim zajednicama bude još kvalitetniji, a na nedavno održanoj predizbornoj tribini u Subotici narodni poslanik Dragomir J. Karić je istakao da PSS – BK tome može umnogome da doprinese preko BK grupe, Karić fondacije, Alfa BK univerziteta, te oformljenog sistema predškolskog, osnovnog i srednjoškolskog obrazovanja.

Izbori za mesne zajednice u Subotici daju jasniju sliku odnosa političkih snaga u Srbiji, a to što je PSS – BK posle niza godina izašao sa samostalnom listom nimalo neće uticati na snažne koalicione veze koje ima sa Srpskom naprednom strankom.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime