У Јагодини одржан кик бокс спектакл / Палмини тигрови нерешено с Грцима

0
2953

Невреме које је у недељу увече протутњало Србијом није спречило Јагодинце и госте Јагодине да до последњег места испуне Халу спортова „Јаса“ и присуствују спортско-забавном спектаклу организованом поводом славе Светог Јована.

По 22. пут је приређен кик бокс меч, а рукавице са борцима клуба „Палмини тигрови“, чији је оснивач Драган Марковић Палма, овога пута укрстили су репрезентативци Грчке. Победнично постоље су поделили на равне части, односно борбе су завршили са по три победе.

Најдуговечнијој светској манифестацији посвећеној том спорту присуствовале су бројне уважене званице међу којима министри Ивица Дачић, Александар Антић и Зоран Ђорђевић, народни посланик Драгомир Ј. Карић, амбасадори Египта, Палестине и Катара, као и гувернер регије Црвеног мора др Ахмет Абдалах који је у свом говору упутио поздраве председнику Србије Александру Вучићу истакавши да је он председник каквог српски народ треба и захвалио на великој пажњи која му је приређена. Манифестација је завршена концертом Александре Пријовић, а „Палмини тигрови“ након недељњег традиционалног кик бокс спектакла имају скор од 17 победа, три пораза и два ремијa.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име