У Тителу Карићеви поново на окупу

0
2461

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић поново је активан у Тителу, након што је одржана Оснивачка скупштина овог Покрета за тителску општину.

На састанку је изабран орган Покрета који ће спроводити политику Покрета у овој општини. Састанак је отворио председник ПСС-БК за општину Тител, Дејан Дума и озваничио постојање ПСС-БК везано за нове активности сходно ситуацији након повратка лидера Богољуба у Србију.  Напоменуо је да је Покрет почео поново активно са радом у јануару ове године и до сада има велики број нових чланова и симпатизера, и да ће се убудуће радити на њеном омасовљењу. Захвалио се свим члановима што су се одазвали позиву, као и свима гостима, а посебно СНС-у и њеном председнику, Драгану Божићу, јер су омогућили да се састанак одржи у просторијама тетелског одбора СНС.  То је доказ да заједно са коалиционим партнером желимо покажемо да смо на истом задатку првенствено везано за  економски опоравак Србије.

У име Централе и  Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК присутнима се обратио Марко Биљић који је подсетио  да је одбор странке први пут основан 2004. године и успешно је радио. Изразио је задовољство што се Покрет поново активирао што доказује број присутних чланова. У свом говору нагласио је ПСС-БК поново формиран са својим програмским опредељењем и практичним политичким деловањем оствари промене у политичком и економском систему, који ће омогућити да држава  Србија стане раме уз раме европским земљама. Покрет је отворен за све грађане Србије који подржавају програм ове политичке организације  и који својим личним ангажовањем желе допринети стварању друштвеног мира и благостања у Србији.

Присутнима се обратио и Бранко Иванишевић координатор за Јужно – бачки округ који је говорио о активностима Покрета у Војводини.

Оснивачкој скупштини као гости присуствовали су представници локалне самоуправе: Весна Кнежевић, председница Скупштине општине, Стеван Марјанов, члан општинског већа и Дејан Гајић, председник Месне организације Тител.

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име