U Titelu Karićevi ponovo na okupu

0
2388

Pokret SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić ponovo je aktivan u Titelu, nakon što je održana Osnivačka skupština ovog Pokreta za titelsku opštinu.

Na sastanku je izabran organ Pokreta koji će sprovoditi politiku Pokreta u ovoj opštini. Sastanak je otvorio predsednik PSS-BK za opštinu Titel, Dejan Duma i ozvaničio postojanje PSS-BK vezano za nove aktivnosti shodno situaciji nakon povratka lidera Bogoljuba u Srbiju.  Napomenuo je da je Pokret počeo ponovo aktivno sa radom u januaru ove godine i do sada ima veliki broj novih članova i simpatizera, i da će se ubuduće raditi na njenom omasovljenju. Zahvalio se svim članovima što su se odazvali pozivu, kao i svima gostima, a posebno SNS-u i njenom predsedniku, Draganu Božiću, jer su omogućili da se sastanak održi u prostorijama tetelskog odbora SNS.  To je dokaz da zajedno sa koalicionim partnerom želimo pokažemo da smo na istom zadatku prvenstveno vezano za  ekonomski oporavak Srbije.

U ime Centrale i  Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS-BK prisutnima se obratio Marko Biljić koji je podsetio  da je odbor stranke prvi put osnovan 2004. godine i uspešno je radio. Izrazio je zadovoljstvo što se Pokret ponovo aktivirao što dokazuje broj prisutnih članova. U svom govoru naglasio je PSS-BK ponovo formiran sa svojim programskim opredeljenjem i praktičnim političkim delovanjem ostvari promene u političkom i ekonomskom sistemu, koji će omogućiti da država  Srbija stane rame uz rame evropskim zemljama. Pokret je otvoren za sve građane Srbije koji podržavaju program ove političke organizacije  i koji svojim ličnim angažovanjem žele doprineti stvaranju društvenog mira i blagostanja u Srbiji.

Prisutnima se obratio i Branko Ivanišević koordinator za Južno – bački okrug koji je govorio o aktivnostima Pokreta u Vojvodini.

Osnivačkoj skupštini kao gosti prisustvovali su predstavnici lokalne samouprave: Vesna Knežević, predsednica Skupštine opštine, Stevan Marjanov, član opštinskog veća i Dejan Gajić, predsednik Mesne organizacije Titel.

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime