Драгомир Ј. Карић у Жагубици: Подржавам Вучића и све што води Србију ка најразвијенијим земљама света! (ВИДЕО)

0
2145

Свечаном отварању реконструисаног пута Жагубица-Крепољина присуствовао је Драгомир Ј. Карић народни посланик, почасни конзул Белорусије и заменик председника Покрета СНАГА СРБИЈА Богољуб Карић.

Он је представио мештанима могућност сарадње са Евроазијском Унијом, кроз ефикаснији увоз и извоз, али и побољшање производење, али је и подржао рад и труд председника Александра Вучића.

„Сваки крај у Србији заслужује један овакав аутопут, јер како каже наш председник, није циљ развијати само Београд, Нови Сад, Ниш, потребно је развијати сваку општину, сваку месну заједницу“, каже Карић.

Отворен реконструисани пут Крепољин-Жагубица, Вучић поручио да нема грађана другог реда!

Он истиче да је на данашњу прославу дошао и као заменик Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић како би подржао ову акцију и додаје да Богољуб Карић подржава све што води Србију ка најразвијенијим земљама света.

„Ово је Србија какву жели наш председник Вучић, а исту такву жели и Богољуб Карић и ми из Покрета ПСС-БК пратимо све ове председникове акције јер само желимо да Србија иде напред“, закључује заменик председника Покрета ПСС-БК. Међу посетиоцима био је и параолимпијац Жељко Димитријевић који је нагласио да је двоструки добитник лауреата браће Карић и да му је та награда и те како важна јер долази из породице која је много пута доказала колико воли Србију.

„Веома ми је драго што сам данас овде, у крају у ком сам провео велики део свог детињства. Срећан сам што се је пут пуштен у саобраћај баш данас, на дан општине. Сматрам да ће овај пројекат значити мештанима, али и младима како не би одлазили одавде“, рекао је Жељко Димитријевић.

Председник општине Жагубица истакао је да је пут Крепољин-Жагубица најважнија саобраћајница за ову опшрину с обзиром на то да се повезује са Коридором 10 и Коридором 7, односно реком Дунав.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име