У СОМБОРУ функционерке ПСС-БК Перса Мињовић и др Злата Лончар на припремном састанку

0
2596

Заједнички снимак са функционеркама Покрета Снага Србије-БК др Златом Лончар и Персом Мињовић

Изборна скупштина Покрета снага Србије – Браћа Карић – Градског одбора Сомбор биће одржана у уторак, 5. јуна у великој сали Градске куће, са почетком у 18 часова. Тако је дефинисано на последњем у низу припремних састанака сомборског Иницијативног одбора ПСС-БК, одржаног у просторијама МЗ Венац у четвртак увече, 24. Маја

Састанку су присустволе чланице руководства Покрета, Перса Мињовић, председник Извршног одбора Главног одбора ПСС-БК и Злата Лончар, члан Извршног одбора и председник Статутарне комисије Покрета, организације која се на друштвено-политичкој сцени Србије издваја у оригиналном, аутентичном концепту хармоније сажимања највиших вредности у оквиру привредних, образовних, медијских, културолошко-уметничких, спортских и других потенцијала подстичући приоритете такође, на развоју будућности младе популације и што квалитетнијем животу младих у Србији.

Влатко Беловуковић, кандидат за председника ГО ПСС-БК у Сомбору топло је поздравио гошће које су изразиле одмах на почетку, задовољство бројем окупљених кандидата скорог будућег сомборског Градског одбора ПСС-БК, као и учлањених у Сомбору.

Он је дефинисао термин за одржавање Изборне скупштине Градског одбора Покрета Снага Србије-БК у Сомбору: уторак, 5. јун – свечана сала Градске куће, 18 часова.

– Наш Правилник подразумева демократску процедуру – истакла је др Злата Лончар, доктор правних наука. – Веома је важно то што сте у Сомбору већ на почецима рада у оснивању, увелико педантно приступили свим потребним припремним радњама. Схватили сте озбиљност када је реч о самом протоколу уочи Изборне скупштине па сматрам да ће самим тим и даљи рад бити на високом степену, што у Покрету можемо и желимо да очекујемо.

Др Лончар је такође поменула веома важним да на Изборној скупштини буду присутни осим доносиоца одлука, извршне власти, и представници удружења грађана и других организација, асоцијација и институција.

Перса Мињовић је напоменула да је од исто тако важно и за даљи рад у Покрету, а тако и у сомборском Одбору, прецизирати ревизију чланства. – Активности хуманитарног карактера наш Покрет константно ставља међу приоритете – подвукла је председник ИО ГО ПСС-БК и наставила:

– Потребна нам је континуирана енергија, снага, за шта нам најбољи пример даје наш председник Богољуб Карић. Нашем представнику грађана у републичком парламенту, народном посланику Драгомиру Карићу, такође мођете у свако доба да упутите аргументована, садржајна и важна питања и он ће их радо у Скупштини Србије како му проследимо и, презентовати.

На састанку су кандидати за чланове сомборског Градског одбора такође били у прилици да током сат и по ефикасног сусрета, челницама ПСС-БК упуте више конструктивних питања, идеја и предлога, а све је заведено у званичну бележницу коју од почетка рада Иницијативног одбора кроз записнике, води Марко Стипанков.

Медијска пажња и пратња: Нови Радио Сомбор

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име