Одбор у ЈАГОДИНИ прави је показатељ труда и рада сваког од нас (ВИДЕО)

0
2524

Привремени орган Покрета СНАГА СРБИЈЕ – Богољуб Карић постављен је пре неколико месеци у Јагодини са задатком да организује Изборну скупштину, окупи чланство и изврши ревизију чланова, који су се давне 2004. године прикључили Покрету.

Ово је био велики дан за ПСС БК у Јагодини и цео Покрет, јер су дванаест година, колико је трајао политички прогон лидера Богољуба Карића исчекивали дан када ће се чланство поново окупити и започети нову причу Покрета СНАГА СРБИЈЕ. Није случајност да је Покрету дат назив СНАГА СРБИЈЕ, јер симболизује истрајност, коју су управо и показали чланови.

Формирању Градског обора присуствовала је председница Извршног одбора Главног одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК Перса Мињовић.

„Циљеви нашег Покрета су економско јачање и економски просперитет Србије. Наша визија је да Србија ради, гради и да се у Србији деца рађају, да млади остану у земљи и раде. Посебно желимо да ојачамо породични бизнис, да окупимо целу породицу око једног бизниса, да то буде као што је у Италији и Белгији“, рекла је Мињовић.

Током претходног периода, Покет СНАГА СРБИЈЕ-БК у Јагодини имао је више акција промотивног карактера, где су грађанима представљене идеје лидера Богољуба Карића, чија је основа је да је стуб сваке државе породица.

Председник привременог органа ПСС-БК за Јагодину био је Никола Јовановић који је на Изборној скупштини легитимно, без гласа против и уздржаних, изабран за председника Градског одбора Покрета.

„Имамо више од педесет одст покривености територије града Јагодине. Даљи планови су да завршимо започете послове и комплетирамо чланство. Наставићемо с организовањем акција посматрајући шта је у граду актуелно, заједно са нашим пријатељима и коалиционим партнерима. Наш циљ је умрежавање људи, пољопривредника с битним чиниоцима из округа и познанства Богољуба и Драгомира Карића међу којима је и Драган Марковић Палма“, поручио је Јовановић.

На скупштини су једногласно изабрани чланови градског одбора, као и надзорни одбор.

Горан Савовић, координатор ПСС-БК за Поморавски округ, изразио је задовољство што види велики број присутних делегата, јер Покрет представља велику породицу. Савовић је током говора послао јасну поруку да је Јагодина добила још један политички тим, млад, перспективан и озбиљан у својој намери да се у Јагодини боље живи.

Покрет СНАГА СРБИЈЕ – БК у Србији има 170 одбора који се у великом броју ових дана верификују са неколико хиљада чланова.

Одржана Изборна скупштина прави је показатељ труда и рада сваког од нас, који верујемо у идеје, визију и страјност Богољуба Карића. Карић је током изгнанства увек био оптимиста са жељом да ће кренути испочетка да гради и ради у Србији. За тих дванаест година створио је велику пословну империју у Белорусији и Русији.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име