Odbor u JAGODINI pravi je pokazatelj truda i rada svakog od nas (VIDEO)

0
2335

Privremeni organ Pokreta SNAGA SRBIJE – Bogoljub Karić postavljen je pre nekoliko meseci u Jagodini sa zadatkom da organizuje Izbornu skupštinu, okupi članstvo i izvrši reviziju članova, koji su se davne 2004. godine priključili Pokretu.

Ovo je bio veliki dan za PSS BK u Jagodini i ceo Pokret, jer su dvanaest godina, koliko je trajao politički progon lidera Bogoljuba Karića isčekivali dan kada će se članstvo ponovo okupiti i započeti novu priču Pokreta SNAGA SRBIJE. Nije slučajnost da je Pokretu dat naziv SNAGA SRBIJE, jer simbolizuje istrajnost, koju su upravo i pokazali članovi.

Formiranju Gradskog obora prisustvovala je predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE-BK Persa Minjović.

„Ciljevi našeg Pokreta su ekonomsko jačanje i ekonomski prosperitet Srbije. Naša vizija je da Srbija radi, gradi i da se u Srbiji deca rađaju, da mladi ostanu u zemlji i rade. Posebno želimo da ojačamo porodični biznis, da okupimo celu porodicu oko jednog biznisa, da to bude kao što je u Italiji i Belgiji“, rekla je Minjović.

Tokom prethodnog perioda, Poket SNAGA SRBIJE-BK u Jagodini imao je više akcija promotivnog karaktera, gde su građanima predstavljene ideje lidera Bogoljuba Karića, čija je osnova je da je stub svake države porodica.

Predsednik privremenog organa PSS-BK za Jagodinu bio je Nikola Jovanović koji je na Izbornoj skupštini legitimno, bez glasa protiv i uzdržanih, izabran za predsednika Gradskog odbora Pokreta.

„Imamo više od pedeset odst pokrivenosti teritorije grada Jagodine. Dalji planovi su da završimo započete poslove i kompletiramo članstvo. Nastavićemo s organizovanjem akcija posmatrajući šta je u gradu aktuelno, zajedno sa našim prijateljima i koalicionim partnerima. Naš cilj je umrežavanje ljudi, poljoprivrednika s bitnim činiocima iz okruga i poznanstva Bogoljuba i Dragomira Karića među kojima je i Dragan Marković Palma“, poručio je Jovanović.

Na skupštini su jednoglasno izabrani članovi gradskog odbora, kao i nadzorni odbor.

Goran Savović, koordinator PSS-BK za Pomoravski okrug, izrazio je zadovoljstvo što vidi veliki broj prisutnih delegata, jer Pokret predstavlja veliku porodicu. Savović je tokom govora poslao jasnu poruku da je Jagodina dobila još jedan politički tim, mlad, perspektivan i ozbiljan u svojoj nameri da se u Jagodini bolje živi.

Pokret SNAGA SRBIJE – BK u Srbiji ima 170 odbora koji se u velikom broju ovih dana verifikuju sa nekoliko hiljada članova.

Održana Izborna skupština pravi je pokazatelj truda i rada svakog od nas, koji verujemo u ideje, viziju i strajnost Bogoljuba Karića. Karić je tokom izgnanstva uvek bio optimista sa željom da će krenuti ispočetka da gradi i radi u Srbiji. Za tih dvanaest godina stvorio je veliku poslovnu imperiju u Belorusiji i Rusiji.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime