Одржана Изборна скупштина Општинског одбора ПСС-БК Врачар (ВИДЕО)

0
2734

Покрет СНАГА СРБИЈЕ –БК нуди програм за Србију у којој ће се градити и у којој ће се рађати нове генерације, поручено је данас на Изборној скупштини Општинског одбора ПСС-БК Врачар.

Честитам вам што сте изабрали председника Општинског одбора Покрета, чланове Надзорног одбора и што сте привели тај посао крају, рекао је у општини Врачар на Изборној скупштини заменик председника ПСС-БК Драгомир Ј. Карић.

Он је подсетио да је лидер ПСС-БК Богољуб Карић са својим сарадницима предложио пројекат градње три милиона квадратних метара стамбеног простора у Београду и још неколико градова широм Србије по цени од 500 евра по квадрату који би требао да омогући да до крова над главом дођу не само припадници милиције, безбедносних служби и просветари.

И не само то, у циљу да се конкретним мерама подржи то да се што више деце рађа у Србији Богољуб Карић је рекао да ће се залагати да млади брачни пар који има једно дете, добије 50 долара попуста на куповину стана по квадратном метру, а да онај који има троје, или четворо деце може да купи стан за 200 евра по метру квадратном, подсетио је Драгомир Ј. Карић.

То су реални пројекти , реалне цене које це покренути производни ланац у земљи, покренути индустрију градјевинских материјала и многе секторе, казао је Драгомир Ј. Карић.

Иначе, за председника Општинског одбора ПСС-БК Врачар у наредном четворогодишњем периоду изабран је Дејан Хас који је и до сада обављао ту функцију.

Са скупа је грађанима послата порука „придружите нам се јер са нама Србија ИМА СНАГЕ !“

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име