Održana Izborna skupština Opštinskog odbora PSS-BK Vračar (VIDEO)

0
2608

Pokret SNAGA SRBIJE –BK nudi program za Srbiju u kojoj će se graditi i u kojoj će se rađati nove generacije, poručeno je danas na Izbornoj skupštini Opštinskog odbora PSS-BK Vračar.

Čestitam vam što ste izabrali predsednika Opštinskog odbora Pokreta, članove Nadzornog odbora i što ste priveli taj posao kraju, rekao je u opštini Vračar na Izbornoj skupštini zamenik predsednika PSS-BK Dragomir J. Karić.

On je podsetio da je lider PSS-BK Bogoljub Karić sa svojim saradnicima predložio projekat gradnje tri miliona kvadratnih metara stambenog prostora u Beogradu i još nekoliko gradova širom Srbije po ceni od 500 evra po kvadratu koji bi trebao da omogući da do krova nad glavom dođu ne samo pripadnici milicije, bezbednosnih službi i prosvetari.

I ne samo to, u cilju da se konkretnim merama podrži to da se što više dece rađa u Srbiji Bogoljub Karić je rekao da će se zalagati da mladi bračni par koji ima jedno dete, dobije 50 dolara popusta na kupovinu stana po kvadratnom metru, a da onaj koji ima troje, ili četvoro dece može da kupi stan za 200 evra po metru kvadratnom, podsetio je Dragomir J. Karić.

To su realni projekti , realne cene koje ce pokrenuti proizvodni lanac u zemlji, pokrenuti industriju gradjevinskih materijala i mnoge sektore, kazao je Dragomir J. Karić.

Inače, za predsednika Opštinskog odbora PSS-BK Vračar u narednom četvorogodišnjem periodu izabran je Dejan Has koji je i do sada obavljao tu funkciju.

Sa skupa je građanima poslata poruka „pridružite nam se jer sa nama Srbija IMA SNAGE !“

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime