U Pančevu izabrano rukovodstvo Pokreta SNAGA SRBIJE-BK

0
2387


Pokret SNAGA SRBIJE-BK na Izbornoj Skupštini gradske organizacije u Pančevu za novog predsednika izabrao je Dejana Đorđevića. Po zanimanju student, Đorđević je najmlađi predsednik Gradskog odbora Pokreta u Srbiji. Na ovoj sednici izabrano je I 15 novih članova Gradskog obora stranke i Nadzorni odbor dok će potpredsednik I predsednik Izvršnog odbora biti birani sledeće nedelje.

U svom nadahnutom, motivacionom govoru po izboru za predsednika Dejan Đorđević izrazio je očekivanje da će lider partije Bogoljub Karić, koliko već početkom naredne godine, biti u svojoj Srbiji istakavši da on lično neće štedeti napora da pomogne u njegovom povratku. Iako je mlad, kako je rekao, svestan je težine ekonomske situacije u kojoj se zemlja nalazi. Budući da jedino u Bogoljubu Kariću, njegovoj energiji i viziji vidi rešenje izlaska iz ekonomske krize bez razmišljanja je odlučio da pristupi Pokretu. Đorđević je zahvalio političkom vrhu partije predsednici Izvršnog Odbora Glavnog Odbora Persi Minjović, kordinatoru za Južnobanatski okrug Radoslavu Milanoviću koji su ga osnažili u nastojanju da istraje a naročito zameniku predsednika, narodnom poslaniku Dragomiru J. Kariću koji je takođe prisustvovao Izbornoj skupštini.

Poslanik Karić rekao je da hrabri veliki broj mladih Pančevaca okupljenih oko ideje lidera Pokreta Bogoljuba Karića i mladog apsolventa Dejana Đorđevića. Izabranom rukovodstvu poželeo je uspeha u radu uz nadu da će im se uskoro pridružiti i Bogoljub Karić.
IMG_0031

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime