У Панчеву изабрано руководство Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК

0
2471


Покрет СНАГА СРБИЈЕ-БК на Изборној Скупштини градске организације у Панчеву за новог председника изабрао је Дејана Ђорђевића. По занимању студент, Ђорђевић је најмлађи председник Градског одбора Покрета у Србији. На овој седници изабрано је И 15 нових чланова Градског обора странке и Надзорни одбор док ће потпредседник И председник Извршног одбора бити бирани следеће недеље.

У свом надахнутом, мотивационом говору по избору за председника Дејан Ђорђевић изразио је очекивање да ће лидер партије Богољуб Карић, колико већ почетком наредне године, бити у својој Србији истакавши да он лично неће штедети напора да помогне у његовом повратку. Иако је млад, како је рекао, свестан је тежине економске ситуације у којој се земља налази. Будући да једино у Богољубу Карићу, његовој енергији и визији види решење изласка из економске кризе без размишљања је одлучио да приступи Покрету. Ђорђевић је захвалио политичком врху партије председници Извршног Одбора Главног Одбора Перси Мињовић, кординатору за Јужнобанатски округ Радославу Милановићу који су га оснажили у настојању да истраје а нарочито заменику председника, народном посланику Драгомиру Ј. Карићу који је такође присуствовао Изборној скупштини.

Посланик Карић рекао је да храбри велики број младих Панчеваца окупљених око идеје лидера Покрета Богољуба Карића и младог апсолвента Дејана Ђорђевића. Изабраном руководству пожелео је успеха у раду уз наду да ће им се ускоро придружити и Богољуб Карић.
IMG_0031

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име