STARI GRAD OBELEŽIO USPEŠAN RAD I IZABRAO NOVE ORGANE

0
2856

Opštinski odbor Pokreta snaga Srbije na Starom gradu je prošle subote na održanoj Skupštini obeležio petnaest godina svog uspešnog rada i izvršio izbor predsednika i novih organa svoje organizacije. Ovom skupu su predsedavale omladinke Indira i Sabina Bogućanin, a društvo im je pravio i advokat Dragan Polovina.

Uz prisustvo brojnih delegata i gostiju iz drugih opštinskih organizacija Pokreta u Beogradu za predsednika je izabran Predrag Petrović i 13 članova Opštinskog odbora i tri člana Nadzornog odbora. Pozitivno je ocenjen Izveštaj o radu koji je podneo dosadašnji  predsednik Vladimir Rolović, a pozdravljen je i plan koji je podneo novoizabrani predsednik Petrović. Skupštini se obratila gospođa Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora.

Izrazila je  zadovoljstvo u odnosu na rad opštinske organizacije i obavestila prisutne o daljim zadacima, o aktivnostima pred lokalne izbore, kao i o značajnim događajima vezano za rad rugovodstva i organa Pokreta.

Skupštini su prisustvovali koordinator za Beograd Dušanka Novaković i Mira Tadić, predsednica omladinske organizacije Pokreta i drugi saradnici.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime