Богољуб Ј. Карић: Србија има благо које нашем народу не може нико да одузме!

0
2893

Драги моји,

Претходних дана је у посети Србији био председник Белорусије, господин Александар Лукашенко, који је том приликом јавно рекао како је наша компанија, БК Група, једна од најмоћнијих и најбогатијих компанија у целом свету, што је потврда тога да се свака упорност и напоран рад на крају увек исплате.

Ако сам могао ја са мојом породицом да направим чудо у свету зашто не би могла и једна држава? Чврсто верујем да и Србија може да буде међу најбогатијим и најуспешнијим земљама у свету. Сматрам да мала земља, као што је наша домовина, може да буде просперитетна само ако је у свему при врху – у демократским слободама, у јакој привреди, јакој економији и у пласману својих производа ван граница државе.

СРБИЈA ИМА БЛАГО КОЈЕ НАШЕМ НАРОДУ НЕ МОЖЕ НИКО ДА ОДУЗМЕ!

Наш највећи економски адут који морамо извозити у цели свет. Воће и поврће највећег квалитета. Шумадијску шљиву, Ариљску малину, Копаоничку боровницу. Не смемо да дозволимо да веће поштовање према нашим ораницама имају странци него ми сами. Кажу, камен би никао на нашој земљи колико је плодна. Имамо богатства која мало ко има, и изворе лековитих и миниралних вода, пашњаке и оранице. То је богатство, оно што нам је природа пружила!

Пут до јаке Србије води преко обједињавања позитивних идеја, знања и вештина, преко афирмације бизниса као основе привреде и породице као темеља друштва, преко професионалног и личног развоја сваког појединца. Окренимо се ономе што се показало као успешно у свим земљама, засуцимо рукаве и кренимо заједничким снагама да радимо на остварењу тога да СРБИЈА РАДИ, ГРАДИ И РАЂА !

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име