СТАРИ ГРАД ОБЕЛЕЖИО УСПЕШАН РАД И ИЗАБРАО НОВЕ ОРГАНЕ

0
3001

Општински одбор Покрета снага Србије на Старом граду је прошле суботе на одржаној Скупштини обележио петнаест година свог успешног рада и извршио избор председника и нових органа своје организације. Овом скупу су председавале омладинке Индира и Сабина Богућанин, а друштво им је правио и адвокат Драган Половина.

Уз присуство бројних делегата и гостију из других општинских организација Покрета у Београду за председника је изабран Предраг Петровић и 13 чланова Општинског одбора и три члана Надзорног одбора. Позитивно је оцењен Извештај о раду који је поднео досадашњи  председник Владимир Роловић, а поздрављен је и план који је поднео новоизабрани председник Петровић. Скупштини се обратила госпођа Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора.

Изразила је  задовољство у односу на рад општинске организације и обавестила присутне о даљим задацима, о активностима пред локалне изборе, као и о значајним догађајима везано за рад руговодства и органа Покрета.

Скупштини су присуствовали координатор за Београд Душанка Новаковић и Мира Тадић, председница омладинске организације Покрета и други сарадници.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име