Bogoljub J. Karić: Srbija ima blago koje našem narodu ne može niko da oduzme!

0
1582

Dragi moji,

Prethodnih dana je u poseti Srbiji bio predsednik Belorusije, gospodin Aleksandar Lukašenko, koji je tom prilikom javno rekao kako je naša kompanija, BK Grupa, jedna od najmoćnijih i najbogatijih kompanija u celom svetu, što je potvrda toga da se svaka upornost i naporan rad na kraju uvek isplate.

Ako sam mogao ja sa mojom porodicom da napravim čudo u svetu zašto ne bi mogla i jedna država? Čvrsto verujem da i Srbija može da bude među najbogatijim i najuspešnijim zemljama u svetu. Smatram da mala zemlja, kao što je naša domovina, može da bude prosperitetna samo ako je u svemu pri vrhu – u demokratskim slobodama, u jakoj privredi, jakoj ekonomiji i u plasmanu svojih proizvoda van granica države.

SRBIJA IMA BLAGO KOJE NAŠEM NARODU NE MOŽE NIKO DA ODUZME!

Naš najveći ekonomski adut koji moramo izvoziti u celi svet. Voće i povrće najvećeg kvaliteta. Šumadijsku šljivu, Ariljskumalinu, Kopaoničku borovnicu. Ne smemo da dozvolimo da veće poštovanje prema našim oranicama imaju stranci nego mi sami. Kažu, kamen bi nikao na našoj zemlji koliko je plodna. Imamo bogatstva koja malo ko ima, i izvore lekovitih i miniralnih voda, pašnjake i oranice. To je bogatstvo, ono što nam je priroda pružila!

Put do jake Srbije vodi preko objedinjavanja pozitivnih ideja, znanja i veština, preko afirmacije biznisa kao osnove privrede i porodice kao temelja društva, preko profesionalnog i ličnog razvoja svakog pojedinca. Okrenimo se onome što se pokazalo kao uspešno u svim zemljama, zasucimo rukave i krenimo zajedničkim snagama da radimo na ostvarenju toga da SRBIJA RADI, GRADI I RAĐA !

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime