Srem spreman za izbore! Ne postoji nikakva prepreka u iskrenoj i svestranoj saradnji

0
2038

>I ove godine, kao i svih ranijih, predsednici opštinskih odbora Pokreta SNAGA SRBIJE- – BK iz Srema okupili su se da sumiraju prošlogodišnju dealtnost. Skup je održan 11.februara u Šidu, tako d asu prisustvovali tradicionalnom događaju u ovom gradu. Naime, ispred Sportske hale sremska domaćinstva iz većina mesta, a najviše iz okoline Šida, izlažu svoje prerađevine od mesa. Toga dana se takmkiče i najbolji kasapi u brzini klanja i tranširanja svinja.

Na skupu predstavnika Pokreta SNAGA SRBIJE – BK konstantovano da je ukidanjem 11 – godišnjeg progona lidera stranke Bogoljuba Karića i njegov povratak u Srbiju, bitno uticao na aktiviranje članstva u svim mestima. U mnogim gradovima došloje do znatnog upisa novilh, posebno mladih u PSS- BK.

Istaknuto je da su u svim opštinskim odborima spremni za predstojeće predsedničke izbore i svi su se opredelili za kandidata SNS, poštojući priipadnost koalaicije PSS- BK i SNS još od 2012. godine.

Govoreći o svojoj aktivnosti u prošloj godini, predsednici opštinskih gradskih odbora su naglasili da sa njihove strane ne postoji nikakva prepreka u iskrenoj i svestranoj saradnji, koja je i dosad postojala sa SNS gde ova stranka na valsti. Međutim , uakazano je i na primere da neki čelnici SNS nisu svesni sange PSS- BK, pogotovo u izbornim procesima, a posebno kada je reč o lokalnim izborima.

Otuda i raste namera u nekim opštinama da se na lokalnim izborima, saradnju sa SNS postavi na na ravnopravnijim osnovama, jer se mnogi istaknuti i u toj sredini cenjeni članovi PSS- BK stavljaju pri kraju izbornih lista!

Sastanku su prisustvovali: Predsednik OO PSS BK Sremska Mitrovica-Danijel Čović sa užim timom opštinskog odbora, predsednik OO PSS BK Ruma-Mološ Bošković, predsednik OO PSS BK Šid Miodrag Marković sa članstvom opštinskog odbora i predsednik OO PSS BK Pećinci-Dušan Ćirić, a iz Centrale Marko Biljić, poverenik za Sremski okrug, dr. Zlata Lončar – Ćetković , predsednica Statutarne komisuje i Mirko Stamenković, član Predsedništa Glavnog odbora.

Ljubazni domaćin skupa bio je Miodrag Marković, predsednik OO PSS BK Šid i član IO GO PSS BK.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime