Срем спреман за изборе! Не постоји никаква препрека у искреној и свестраној сарадњи

0
2057

>И ове године, као и свих ранијих, председници општинских одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ- – БК из Срема окупили су се да сумирају прошлогодишњу деалтност. Скуп је одржан 11.фебруара у Шиду, тако д асу присуствовали традиционалном догађају у овом граду. Наиме, испред Спортске хале сремска домаћинства из већина места, а највише из околине Шида, излажу своје прерађевине од меса. Тога дана се такмкиче и најбољи касапи у брзини клања и транширања свиња.

На скупу представника Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК константовано да је укидањем 11 – годишњег прогона лидера странке Богољуба Карића и његов повратак у Србију, битно утицао на активирање чланства у свим местима. У многим градовима дошлоје до знатног уписа новилх, посебно младих у ПСС- БК.

Истакнуто је да су у свим општинским одборима спремни за предстојеће председничке изборе и сви су се определили за кандидата СНС, поштојући приипадност коалаиције ПСС- БК и СНС још од 2012. године.

Говорећи о својој активности у прошлој години, председници општинских градских одбора су нагласили да са њихове стране не постоји никаква препрека у искреној и свестраној сарадњи, која је и досад постојала са СНС где ова странка на валсти. Међутим , уаказано је и на примере да неки челници СНС нису свесни санге ПСС- БК, поготово у изборним процесима, а посебно када је реч о локалним изборима.

Отуда и расте намера у неким општинама да се на локалним изборима, сарадњу са СНС постави на на равноправнијим основама, јер се многи истакнути и у тој средини цењени чланови ПСС- БК стављају при крају изборних листа!

Састанку су присуствовали: Председник ОО ПСС БК Сремска Митровица-Данијел Човић са ужим тимом општинског одбора, председник ОО ПСС БК Рума-Молош Бошковић, председник ОО ПСС БК Шид Миодраг Марковић са чланством општинског одбора и председник ОО ПСС БК Пећинци-Душан Ћирић, а из Централе Марко Биљић, повереник за Сремски округ, др. Злата Лончар – Ћетковић , председница Статутарне комисује и Мирко Стаменковић, члан Председништа Главног одбора.

Љубазни домаћин скупа био је Миодраг Марковић, председник ОО ПСС БК Шид и члан ИО ГО ПСС БК.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име