Središte svih aktivnosti PSS BK u Ćupriji i Jagodini, usmereno je na predstojeće izbore

0
2449

Predstavnici Pokreta SNAGA SRBIJE-BK posetili su opštinski odbor u Ćupriji i Jagodini. Tom prilikom održani su sastanci u vezi sa radom i predstojećim izborima.

U Ćupriji sastanak je otvorio v.d. predsednika OO PSS BK Ćuprija Nebojša Milanović, pozdravivši goste iz Beograda, gospođu Persu Minjović, predsednika IO GO PSS BK, potpredsednika IO GO gospodina Ilinčić Zvonka, Mirjanu Tadić, predsednika omladinske oganizacije i predsednika okruga i člana IO gospodina Gorana Savovića i ujedno se zahvalio svim prisutnim članovima odbora.

 

Središte svih aktivnosti OO PSS BK Ćuprija, kao i u Jagodini, usmereno je na predstojeće izbore, preliminarne pripreme pre, za vreme i posle izbora. Određeni su kandidati za poslaničku, odborničku listu i članovi izbornog štaba, kao i kontrolori na biračkim mestima.

Na sastanku je prisustvovao veliki broj mladih ljudi, koji su izrazili želju za radom, i u narednom periodu radiće na formiranju Kluba mladih i Izborne skupštine.

Predsednica IO GO PSS-BK Persa  Minjović je u vrlo elokventnom i nadahnutom izlaganju, izložila program i istorijat PSS-BK, dajući prisutnima niz korisnih informacija o delovanju PSS BK i njihovog osnivača gospodina Bogoljuba Karića, osvrnuvši se na njegovu harizmu, marljivost, istrajnost i privrženost porodici, veri i otadžbini.

Posebno je naglasila da će PSS BK na predstojeće izbore izaći samostalno ili u koaliciji, u zavisnosti od mišljenja samih članova sa terena, odnosno od procene samih ljudi u „lokalu, podsećajući  na izbore u Subotici, gde je „kult“ Bogoljuba Karića itekako aktuelan. Na kraju izlaganja je pozdravila sve prisutne i odgovarala na pitanja prisutnih.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime