Средиште свих активности ПСС БК у Ћуприји и Јагодини, усмерено је на предстојеће изборе

0
2523

Представници Покрета СНАГА СРБИЈЕ-БК посетили су општински одбор у Ћуприји и Јагодини. Том приликом одржани су састанци у вези са радом и предстојећим изборима.

У Ћуприји састанак је отворио в.д. председника ОО ПСС БК Ћуприја Небојша Милановић, поздравивши госте из Београда, госпођу Персу Мињовић, председника ИО ГО ПСС БК, потпредседника ИО ГО господина Илинчић Звонка, Мирјану Тадић, председника омладинске оганизације и председника округа и члана ИО господина Горана Савовића и уједно се захвалио свим присутним члановима одбора.

 

Средиште свих активности ОО ПСС БК Ћуприја, као и у Јагодини, усмерено је на предстојеће изборе, прелиминарне припреме пре, за време и после избора. Одређени су кандидати за посланичку, одборничку листу и чланови изборног штаба, као и контролори на бирачким местима.

На састанку јe присуствовао велики број младих људи, који су изразили жељу за радом, и у наредном периоду радиће на формирању Клуба младих и Изборне скупштине.

Председница ИО ГО ПСС-БК Перса  Мињовић је у врло елоквентном и надахнутом излагању, изложила програм и историјат ПСС-БК, дајући присутнима низ корисних информација о деловању ПСС БК и њиховог оснивача господина Богољуба Карића, осврнувши се на његову харизму, марљивост, истрајност и приврженост породици, вери и отаџбини.

Посебно је нагласила да ће ПСС БК на предстојеће изборе изаћи самостално или у коалицији, у зависности од мишљења самих чланова са терена, односно од процене самих људи у „локалу, подсећајући  на изборе у Суботици, где је „култ“ Богољуба Карића итекако актуелан. На крају излагања је поздравила све присутне и одговарала на питања присутних.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име