Радимо за добробит свих грађана Србије / Карић са сарадницима посетио ПСС-БК Барајево

0
3277

Народни посланик Драгомир Ј. Карић, заменик председника Покерта Снага Србије – Богољуб Карић, са најближим сарадницима посетио ОО ПСС – БК Барајево

Уприличено је дружење са бројним члановима којем су присуствовали и Перса Мињовић, председница Извршног одбора Главног одбора ПСС – БК, потепредседници ИО ГО ПСС – БК Милош Вучинић и Звонко Илинчић,  члан Председништва ПСС -БК Мирко Стаменковић и председница омладине ПСС – БК Мирјана Тадић.

Значајну улогу у раду и формирању овог одбора имала је члан ИО ГО Душанка Новаковић која је такође присуствовала овом скупу.

Сусрет је био повод да се се представи висок квалитет у раду странке, као и да се разговара о изборима који ће бити одржани на пролеће и на којима ће се доказати да је Покрет Снага Србије – Богољуб Карић веома важан чинилац у политичком животу Србије.

Председник Општинског одбора ПСС – БК у Барајеву Радисав Минић је указао на све значајне карактеристије у организацји и деловању ОО, а народни посланик Драгомир Ј. Карић је истакао задовољство њиховим функционисањем и поручио да ће Покрет Снага Србије – Богољуб Карић учинити све да допринесе да у сваком делу земље стигну значајне инвестиције које ће живот грађанима Србије учинити квалитенијим.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име