Radimo za dobrobit svih građana Srbije / Karić sa saradnicima posetio PSS-BK Barajevo

0
3169

Narodni poslanik Dragomir J. Karić, zamenik predsednika Pokerta Snaga Srbije – Bogoljub Karić, sa najbližim saradnicima posetio OO PSS – BK Barajevo

Upriličeno je druženje sa brojnim članovima kojem su prisustvovali i Persa Minjović, predsednica Izvršnog odbora Glavnog odbora PSS – BK, potepredsednici IO GO PSS – BK Miloš Vučinić i Zvonko Ilinčić,  član Predsedništva PSS -BK Mirko Stamenković i predsednica omladine PSS – BK Mirjana Tadić.

Značajnu ulogu u radu i formiranju ovog odbora imala je član IO GO Dušanka Novaković koja je takođe prisustvovala ovom skupu.

Susret je bio povod da se se predstavi visok kvalitet u radu stranke, kao i da se razgovara o izborima koji će biti održani na proleće i na kojima će se dokazati da je Pokret Snaga Srbije – Bogoljub Karić veoma važan činilac u političkom životu Srbije.

Predsednik Opštinskog odbora PSS – BK u Barajevu Radisav Minić je ukazao na sve značajne karakteristije u organizacji i delovanju OO, a narodni poslanik Dragomir J. Karić je istakao zadovoljstvo njihovim funkcionisanjem i poručio da će Pokret Snaga Srbije – Bogoljub Karić učiniti sve da doprinese da u svakom delu zemlje stignu značajne investicije koje će život građanima Srbije učiniti kvalitenijim.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime