SO Kučevo broji 43 odbornika – Branko M. Kecman predsednik odborničke grupe „PS, PSS-BK, JS,VDSS

0
2362

U skladu sa Poslovnikom o radu SO Kučevo, predsednik lokalnog kučevačkog parlamenta, Dragoslav Mratić, zakazao je sastanak predsednika odborničkih grupa. Sastanku su prisustvovali Snežana Kržanović, predsednik odborničke grupe „Pokrenimo Kučevo-Tomislav Nikolić“, Sanja Vukojević, predsednik grupe SPS i Branko M. Kecman predsednik odborničke grupe „PS, PSS-BK, JS,VDSS i nestranačkih ličnosti“.

Dejan Arsić, predsednik odborničke grupe „DS-Boris Tadić“ ponovo se nije odazvao pozivu predsednika SO i nije prisustvovao. Na sastanku je dogovoren Dnevni red za narednu sednicu SO koja će se održati u petak, 03. oktobra i razmotreno je više pitanja iz nadležnosti koje im proističu iz Statuta opštine Kučevo.

SO Kučevo ukupno ima 43 odbornika, skupštinsku većinu čine odborničke grupe „Pokrenimo Kučevo-Tomislav Nikolić“ sa 18 članova i „PS, PSS-BK, VDSS,JS“ sa 8 članova, a podršku im daje samostalni odbornik VDS-a i SPS-a. „DS-Boris Tadić“ broji 12 članova koji (bar većina) ili ne dolaze na sednice SO ili uglavnom podržavaju stavove većine.

 

 

 

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime