СО Кучево броји 43 одборника – Бранко М. Кецман председник одборничке групе „ПС, ПСС-БК, ЈС,ВДСС

0
2344

У складу са Пословником о раду СО Кучево, председник локалног кучевачког парламента, Драгослав Мратић, заказао је састанак председника одборничких група. Састанку су присуствовали Снежана Кржановић, председник одборничке групе „Покренимо Кучево-Томислав Николић“, Сања Вукојевић, председник групе СПС и Бранко М. Кецман председник одборничке групе „ПС, ПСС-БК, ЈС,ВДСС и нестраначких личности“.

Дејан Арсић, председник одборничке групе „ДС-Борис Тадић“ поново се није одазвао позиву председника СО и није присуствовао. На састанку је договорен Дневни ред за наредну седницу СО која ће се одржати у петак, 03. октобра и размотрено је више питања из надлежности које им проистичу из Статута општине Кучево.

СО Кучево укупно има 43 одборника, скупштинску већину чине одборничке групе „Покренимо Кучево-Томислав Николић“ са 18 чланова и „ПС, ПСС-БК, ВДСС,ЈС“ са 8 чланова, а подршку им даје самостални одборник ВДС-а и СПС-а. „ДС-Борис Тадић“ броји 12 чланова који (бар већина) или не долазе на седнице СО или углавном подржавају ставове већине.

 

 

 

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име