„Руска подршка Вучићу, надају се мудрости Николића“

0
1976

Званичници Руске Федерације изненађени су одлуком председника Томислава Николића да се кандидује на предстојећим изборима, и надају се да ће на крају ипак превладати мудрост и да ће он подржати кандидатуру Александра Вучића, тврди председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ Богољуб Карић, који тренутно борави у Москви.

Карић је у изјави рекао да званичници из Москве, са којима он контактира, будно прате ситуацију у Србији и да се интересују за политичко стање у нашој земљи.

“Изненађени су потезом садашњег председника Томислава Николића да се кандидује против премијера Александра Вучића на председничким изборима, јер то на неки начин значи покушај раскола унутар Српске напредне странке и поделе јединства које после много година поново постоји у Србији, а што показује чињеница да више од половине Србије гласа за опцију СНС – Александар Вучић”, пренео је Карић.

Он је рекао да Вучић ужива велико поверење председника Руске Федерације Владимира Путина и да у московским круговима важи за човека који је целим бићем посвећен заштити и економском опоравку наше земље.

“Мало је премијера које Путин прими са почасном гардом са којом се прима председник неке државе. То се, нажалост, ниједном није десило са председником Николићем, он је више приман “полузванично“. Ниједан званичан пријем није уследио за Николића свих ових пет година”, наводи Карић.

Подршку Путина Вучићу, према њему, треба видети и у војној помоћи коју је та држава дала нашој земљи, као и у најави пословних активности велике вредности.

“Из Москве је пуна подршка Александру Вучићу као будућем кандидату за председника и сматрају да ће Николић ипак подржати Вучића, без обзира на сва размомилажења, као и да ће на крају ипак превладати мудрост код Николића”, уверен је Карић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име