САОПШТЕЊЕ: Покрет СНАГА СРБИЈЕ- БК чврсто стоји иза кандидатуре Александра Вучића

0
2010

Покрет СНАГА СРБИЈЕ- БК чврсто стоји иза кандидатуре Александра Вучића на предстојећим председничким изборима.

Он је кандидат не само своје странке и коалиције, већ огромне већине грађана Србије, без обзира на страначку или националну припадност и то ће доказати на изборима. У његовој победи ми видимо гаранцију самосталности, очувања достојанства и економског успона Србије. Данас у овој земљи нема никог ко би могао да га угрози. Србија му верује. Свет га цени.

Због тога очекујемо да садашњи председник Томислав Николић остане доследан оном што је радио на председничком месту. Не постоји било који лични интерес који је изнад националног. И позивамо председника Николића да погледа истини у очи и не буде повод да било ко искористи тренутак личне слабости и он постане повод да се било ко у свету, али и у земљи, понада да може да у Србији наруши мир и отвори врата хаосу. Србија је данас јача и јединственија него икада. Многима то смета. Многи би да и у Србији виде оно што се дешава у нашем комшилуку. То је опробан систем – завади па владај. Србији је доста туђих савета и владавине.

Србија данас има премијера који је свестан да његова кандидатура за функцију председника државе није битка за положај, већ жртва да би се сачували мир и јединство у Србији. Нико не може да порекне да је за садашњи напредак Србије најзаслужнији Александар Вучић. Он нас је дефинтивно помирио и са Истоком и са Западом. Он је Србију вратио на светску политичку, али и економску позорницу. Он је успео да Србију учини земљом у коју долазе страни инвеститори са великим поверењем да је ту сигуран капитал који улажу, а решавају нашу запосленост. Он је зауставио трошења незарађеног.

Председник Покрета СНАГА СРБИЈЕ – БК Богољуб Карић

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име