SAOPŠTENJE: Pokret SNAGA SRBIJE- BK čvrsto stoji iza kandidature Aleksandra Vučića

0
1992

Pokret SNAGA SRBIJE- BK čvrsto stoji iza kandidature Aleksandra Vučića na predstojećim predsedničkim izborima.

On je kandidat ne samo svoje stranke i koalicije, već ogromne većine građana Srbije, bez obzira na stranačku ili nacionalnu pripadnost i to će dokazati na izborima. U njegovoj pobedi mi vidimo garanciju samostalnosti, očuvanja dostojanstva i ekonomskog uspona Srbije. Danas u ovoj zemlji nema nikog ko bi mogao da ga ugrozi. Srbija mu veruje. Svet ga ceni.

Zbog toga očekujemo da sadašnji predsednik Tomislav Nikolić ostane dosledan onom što je radio na predsedničkom mestu. Ne postoji bilo koji lični interes koji je iznad nacionalnog. I pozivamo predsednika Nikolića da pogleda istini u oči i ne bude povod da bilo ko iskoristi trenutak lične slabosti i on postane povod da se bilo ko u svetu, ali i u zemlji, ponada da može da u Srbiji naruši mir i otvori vrata haosu. Srbija je danas jača i jedinstvenija nego ikada. Mnogima to smeta. Mnogi bi da i u Srbiji vide ono što se dešava u našem komšiluku. To je oproban sistem – zavadi pa vladaj. Srbiji je dosta tuđih saveta i vladavine.

Srbija danas ima premijera koji je svestan da njegova kandidatura za funkciju predsednika države nije bitka za položaj, već žrtva da bi se sačuvali mir i jedinstvo u Srbiji. Niko ne može da porekne da je za sadašnji napredak Srbije najzaslužniji Aleksandar Vučić. On nas je defintivno pomirio i sa Istokom i sa Zapadom. On je Srbiju vratio na svetsku političku, ali i ekonomsku pozornicu. On je uspeo da Srbiju učini zemljom u koju dolaze strani investitori sa velikim poverenjem da je tu siguran kapital koji ulažu, a rešavaju našu zaposlenost. On je zaustavio trošenja nezarađenog.

Predsednik Pokreta SNAGA SRBIJE – BK Bogoljub Karić

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime