Razgovor s kandidatima za člana Komisije Vlade za sprovođenje konkursa za izbor direktora (VIDEO)

0
1230

Na sednici Odbora za privredu, regionalni razvoj, trgovinu, turizam i energetiku, održanoj 15. novembra 2021. godine, članovi Odbora među kojima je i poslanik Dragomir J. Karić obavili su razgovor s kandidatima za člana Komisije Vlade za sprovođenje konkursa za izbor direktora, nakon čega je Odbor imenovao Irenu Bulatović za člana Komisije Vlade za sprovođenje konkursa.

Članovi Odbora odredili su Snežanu Petrović i Zorana Tomića da učestvuju zajedno sa predsednikom Odbora na sastanku Parlamentarnog plenuma Energetske zajednice.

Članovi Odbora su obavili razgovor sa četiri od ukupno šest učesnika javnog konkursa za izbor člana Saveta komisije za zaštitu konkurencije. Sednica je prekinuta i biće nastavljena kada se steknu uslovi, odnosno kada se obavi razgovor sa još dva kandidata, koji su usled bolesti opravdano izostali.

Sednici je predsedavao predsednik Odbora Veroljub Arsić, a prisustvovali su sledeći članovi i zamenici članova Odbora: Zoran Tomić, Vojislav Vujić, doc. dr Ilija Životić, Dragomir Karić, Snežana Petrović, Vesna Stambolić, Nataša Ljubišić, Dubravka Kralj, Nenad Krstić, dr Aleksandra Tomić, Ana Beloica, Branimir Jovanović i Adrijana Pupovac.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime