Карић уручио признање амбасадору Алжира (ВИДЕО)

0
990

Њ. Е. Абделхамид Шебшуб, амбасадор Народне Демократске Републике Алжир у Србији, уприличио је у хотелу „Метропол“ опроштајни пријем где су присуствовали бројни представници српске јавне сцене и дипломатског кора.

Међу бројним званицама, гост је био народни посланик и дугогодишњи члан групе пријатељства Алжира и Србије Народне скупштине Републике Србије, господин Драгомир Ј. Карић, који је овом приликом уручио Орден и Повељу Фондације „Браћа Карић“, уз речи да је Амбасадор Шебшуб Орден свакако заслужио прегалачким дугогодишњим, преданим радом у Србији.

Тим чином народни посланик  Драгомир Ј. Карић желео је у име многих да се захвали Амбасадору и на Његовом личном, изузетном доприносу сарадње Алжира и Србије на свим нивоима: од културних, привредних, нарочито дипломатских.

Унапређењем билатераних односа, наших традиционално пријатељских земаља, за време службовања Амбасадора Абделхамида Шебшуба у Републици Србији, отвориле су се нове многобројне могућности за још већу и разноврснију сарадњу Алжира и Србије.

Сходно томе да је истог дана посланику Карићу рођендан представници амбасаде уприличили су му мало изненађење.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име