Karić uručio priznanje ambasadoru Alžira (VIDEO)

0
956

NJ. E. Abdelhamid Šebšub, ambasador Narodne Demokratske Republike Alžir u Srbiji, upriličio je u hotelu „Metropol“ oproštajni prijem gde su prisustvovali brojni predstavnici srpske javne scene i diplomatskog kora.

Među brojnim zvanicama, gost je bio narodni poslanik i dugogodišnji član grupe prijateljstva Alžira i Srbije Narodne skupštine Republike Srbije, gospodin Dragomir J. Karić, koji je ovom prilikom uručio Orden i Povelju Fondacije „Braća Karić“, uz reči da je Ambasador Šebšub Orden svakako zaslužio pregalačkim dugogodišnjim, predanim radom u Srbiji.

Tim činom narodni poslanik  Dragomir J. Karić želeo je u ime mnogih da se zahvali Ambasadoru i na Njegovom ličnom, izuzetnom doprinosu saradnje Alžira i Srbije na svim nivoima: od kulturnih, privrednih, naročito diplomatskih.

Unapređenjem bilateranih odnosa, naših tradicionalno prijateljskih zemalja, za vreme službovanja Ambasadora Abdelhamida Šebšuba u Republici Srbiji, otvorile su se nove mnogobrojne mogućnosti za još veću i raznovrsniju saradnju Alžira i Srbije.

Shodno tome da je istog dana poslaniku Kariću rođendan predstavnici ambasade upriličili su mu malo iznenađenje.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime