Разговор с кандидатима за члана Комисије Владе за спровођење конкурса за избор директора (ВИДЕО)

0
1270

На седници Одбора за привреду, регионални развој, трговину, туризам и енергетику, одржаној 15. новембра 2021. године, чланови Одбора међу којима је и посланик Драгомир Ј. Карић обавили су разговор с кандидатима за члана Комисије Владе за спровођење конкурса за избор директора, након чега је Одбор именовао Ирену Булатовић за члана Комисије Владе за спровођење конкурса.

Чланови Одбора одредили су Снежану Петровић и Зорана Томића да учествују заједно са председником Одбора на састанку Парламентарног пленума Енергетске заједнице.

Чланови Одбора су обавили разговор са четири од укупно шест учесника јавног конкурса за избор члана Савета комисије за заштиту конкуренције. Седница је прекинута и биће настављена када се стекну услови, односно када се обави разговор са још два кандидата, који су услед болести оправдано изостали.

Седници је председавао председник Одбора Верољуб Арсић, а присуствовали су следећи чланови и заменици чланова Одбора: Зоран Томић, Војислав Вујић, доц. др Илија Животић, Драгомир Карић, Снежана Петровић, Весна Стамболић, Наташа Љубишић, Дубравка Краљ, Ненад Крстић, др Александра Томић, Ана Белоица, Бранимир Јовановић и Адријана Пуповац.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име