„ПУТИН-СНАГА РУСИЈЕ“ : Ново издање Карић фондације! *ВИДЕО/ФОТО

0
2345

На сајму књига у Београду представљена је нова књига Драгомира и Богољуба Карића „ПУТИН-Снага Русије“! О књизи су говорили дипломата Др Срећко Ђукић, некадашњи министар за иностране послове СРЈ Живадин Јовановић и проф. др Миливоје Павловић.

Нова књига о Владимиру Путину разликује се од свих до сада објављених дела о водећем светском лидеру и председнику Русије.

Књига опремљена мноштвом фотографија прати живот Владимира Путина од најранијег детињства до данас, из посебног угла, какав је могао да сагледа само неко ко добро познаје и воли Русију и руски народ. Дипломата Др Срећко Ђукић је био непосредни сведок доласка Драгомира и Богољуба Карића у Москву, тадашњи Совјетски савез, он је изјавио да нимало не чуди да су овакво дело потписали баш Драгомир и Богољуб Карић.

„Комуникативни, радни, симпатични, способни, амбициозни, одани партнерима, пуни љубави према СССР-у, Русији коју су понели из куће, Карићи су напредовали, расли као на квасцу. Можда је било других који су још брже расли, али они нису опстали. Драгомир, Богољуб, браћа Карићи не само да су опстали, а и то би био велики успех за тако дуги временски период. Карићи су потпуно успели у Русији, Белорусији, Украјини, Казахстану, Туркменистану, Узбекистану, у другим бившим совјетским републикама. О томе многи наши људи, а још више Руси, Белоруси, Казахстанци и многи други говоре“, изјавио је Др Срећко Ђукић и додао да су Карићи у сваком погледу успели, прослављајући своје и име Србије!

Живадин Јовановић је истакао да је нова књига приручник, подсетник и информатор.

„Има пуно ствари које кроз наше медије нисмо могли да сазнамо и које откривамо у целини или деловима читајући књигу браће Карић. Ово је једно изванредно штиво и употпуњује информације, не само о председнику Путину као светском лидеру, већ и о Русији као традиционалном пријатељу и савезнику Србији“, изјавио је Живадин Јовановић.


Проф. др Миливоје Павловић је прочитао књигу још , како каже док је мирисала на штампарску боју, он истиче да је јако тешко одредити жанр овог дела.

„То није биографија у уобичајном смислу, у биографијама аутори често затрпавају читаоце са гомилом мање битних података, ово је пак у највећој мери летопис једног важног периода у историји Русије и повести човечанства, а трећом димензијом то је анализа историјског периода у ком се појавила једна таква личност као што је Владимир Путин, која је оставила и још увек оставља траг на сва кључна збивања у епохи“, рекао је проф др. Миливоје Павловић.

Владимир Путин борећи се за руске победе, подједнако се бори и за наше успехе, што књигу препоручује најширем кругу читалаца и експертима за међународне теме.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име