Puna podrška Vučiću stiže i iz Odžaka

0
2000

Uz prisustvo Dragomira J. Karića, održan je sastanak Gradskog odbora Pokreta SNAGA SRBIJE –BK u Odžacima. Na sastanku je, pored ostalog, dogovoreno da Pokret u Odžacima da punu podršku Aleksandru Vučiću za njegovu kandidaturu za predsednika Srbije, kao i podršku koalicionoj listi koju predvodi Srpska napredna stranka na lokalnim izborima.

Dragomir J. Karić se zahvalio pre svega rukovodstvu odbora PSS-BK na čelu sa Čedomirom Stanojevićem, zbog dugogodišnje vernosti i na tome što je izdržao u opozicionom radu tokom teških godina. Zamenik predsednika PSS je istakao da će ta politička partija u narednim godinama maksimalno pojačati svoj rad i da će to svakako biti samo dobro za Srbiju.

– Ovih dana je najvažnije da se mobilišemo i pozovemo sve rođake, prijatelje i poznanike da 2. aprila glasaju za Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima, jer je on u kompletnoj ponudi neuporedivo najbolji kandidat, a u prethodnom periodu je pokazao i dokazao da mu je i te kako stalo da Srbija bude snažna i prosperitetna zemlja – naglasio je Dragomir J. Karić.

Njegovo mišljenje u potpunosti deli i Čedomir Stanojević, predsednik Gradskog odbora PSS za Odžake.

– U politici, koliko god da ona ima svoje nepredvidljive trenutke, ipak je najvažnije da ljudi imaju svoj posao i da imaju od čega da žive. Pokretu snaga Srbije je to prioritet nad prioritetima, a garant za to su porodica Karić i sve ono što oni rade kod nas i u svetu. Pokret snaga Srbije će u narednom periodu i zbog toga biti nezaobilazni politički faktor i u odžačkoj opštini, jer ćemo na praktičnom primeru pokazati šta građani treba da dobiju od političkih partija. Ovu priliku želim da iskoristim da pozovem građane naše opštine da na predsedničkim izborima zakazanim za 2. april zaokruže broj 6 ispred imena Aleksandra Vučića, a na lokalnim izborima 23. aprila broj 1 za listu koju predvodi Srpska napredna stranka, zajedno sa nama i ostalim koalicionim partnerima. Samo na taj način ćemo imati kontinuitet, nastavak stabilnosti i prosperiteta naše opštine – kazao je Stanojević.

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime