Пуна подршка Вучићу стиже и из Оџака

0
1994

Уз присуство Драгомира Ј. Карића, одржан је састанак Градског одбора Покрета СНАГА СРБИЈЕ –БК у Оџацима. На састанку је, поред осталог, договорено да Покрет у Оџацима да пуну подршку Александру Вучићу за његову кандидатуру за председника Србије, као и подршку коалиционој листи коју предводи Српска напредна странка на локалним изборима.

Драгомир Ј. Карић се захвалио пре свега руководству одбора ПСС-БК на челу са Чедомиром Станојевићем, због дугогодишње верности и на томе што је издржао у опозиционом раду током тешких година. Заменик председника ПСС је истакао да ће та политичка партија у наредним годинама максимално појачати свој рад и да ће то свакако бити само добро за Србију.

– Ових дана је најважније да се мобилишемо и позовемо све рођаке, пријатеље и познанике да 2. априла гласају за Александра Вучића на председничким изборима, јер је он у комплетној понуди неупоредиво најбољи кандидат, а у претходном периоду је показао и доказао да му је и те како стало да Србија буде снажна и просперитетна земља – нагласио је Драгомир Ј. Карић.

Његово мишљење у потпуности дели и Чедомир Станојевић, председник Градског одбора ПСС за Оџаке.

– У политици, колико год да она има своје непредвидљиве тренутке, ипак је најважније да људи имају свој посао и да имају од чега да живе. Покрету снага Србије је то приоритет над приоритетима, а гарант за то су породица Карић и све оно што они раде код нас и у свету. Покрет снага Србије ће у наредном периоду и због тога бити незаобилазни политички фактор и у оџачкој општини, јер ћемо на практичном примеру показати шта грађани треба да добију од политичких партија. Ову прилику желим да искористим да позовем грађане наше општине да на председничким изборима заказаним за 2. април заокруже број 6 испред имена Александра Вучића, а на локалним изборима 23. априла број 1 за листу коју предводи Српска напредна странка, заједно са нама и осталим коалиционим партнерима. Само на тај начин ћемо имати континуитет, наставак стабилности и просперитета наше општине – казао је Станојевић.

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име