Богољуб Карић: Дижем економску револуцију (КОЛУМНА КУРИРА)

0
2026

Нисам се предао у политичком изгнанству, него сам почео да поново стварам компанију која само у земљама бившег Совјетског Савеза тренутно гради 10 милиона квадрата.

Зову ме људи и питају да ли сам свестан шта причам кад кажем да ћу широм Србије изградити три милиона квадрата стамбеног и пословног простора и тиме изазвати економску револуцију у земљи.

Разумем наше људе, јер кад поменете милионе јабука или шљива, то им већ изгледа огромно. Како да верују кад су економски терористи од 2000. до 2012. године опустошили некада велике и славне фабрике које су радиле широм Африке, Азије, Европе, па сада сумњају на свакога ко им најави да ће Србија постати џиновско градилиште.

Али не брините, моји Срби! Моја компанија гради широм белог света, јер тим експертчићима који су послати овамо из некаквих страних вечерњих школа сметао је свако онај који је желео да од Србије створи најбогатију земљу у овом делу Европе. Срећом да је Александар Вучић, будући председник, зауставио такво разарање и створио услове да се српске компаније опораве и поново стану на ноге.

Нисам се предао у политичком изгнанству, него сам почео да поново стварам компанију која само у земљама бившег Совјетског Савеза тренутно гради 10 милиона квадрата.

Сад је куцнуо час да подигнемо на ноге читаву грађевинску оперативу, да запослимо архитекте, грађевинске стручњаке, да факултети ишколују студенте који ће се укључити у моју економску револуцију. Широм наше богомдане земље већ од јесени, заједно са Александром Вучићем и уз његову снажну подршку, можемо почети с припремама за велику обнову.

Да широм земље, по градовима где се није градило деценијама, изникну нова, модерна насеља, школе и обданишта. Да сваки грађанин Србије добије кров наг главом по приступачним ценама. Да се створи мрежа малих и средњих предузећа коопераната који ће се укључити у моју револуцију! И да свака кућа постане мала фабрика, у којој ће радити све генерације.

Обећао сам да ћу до 2022. године у Србији искоренити незапосленост, јер ако моја компанија тренутно гради највише у Европи, зашто то не би учинила у рођеној Србији!Не требају нам више ни црвене ни обојене револуције. Србија тражи економску револуцију!

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име