Puna podrška državničkoj odluci predsednika Aleksandra Vučića / Saopštenje PSS-BK povodom uvođenja vanrednog stanja

0
2228

Pokret Snaga Srbije – BK daje punu podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću povodom donete odluke za uvođenje vanrednog stanja na teritoriji Republike Srbije, kao jedne od najkompleksnijih i drastičnih mera u odsudnoj borbi za zaustavljanje širenja zaraze korona virusom među našim građanima.

Ova odluka je odgovorna i veoma teška, koju je predsednik doneo u konsultaciji sa članovima Kriznog štaba, i kojom se preduzimaju sve raspoložive mere za zaštitu života potencijalno najugroženijih i svih ostalih građana i očuvanje vitalnih interesa naše zemlje. Time je još jednom pokazao sposobnost i odlučnost da vodi odgovornu državničku politiku.

Pokret Snaga Srbije – BK pozdravlja sve napore predsednika Vučića i državnog vrha u nastojanju da se spreči širenje ove zarazne bolesti i odaje posebno priznanje svim medicinskim radnicima na sveukupnim dosadašnjim i budućim naporima, kao i pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova i Vojske Srbije, koji će obezbediti doslednu i potpunu primenu vanrednih mera i zaštitu zdravlja svih naših građana i očuvanje strateških interesa naše zemlje.

Upućujemo apel svim građanima Srbije da se dosledno i strogo pridržavaju propisanih mera i da sprovode sve što Krizni štab na čelu sa predsednikom Vučićem nalaže, jer ovo je vreme kada moramo biti izuzetno disciplinovani, solidarni i odgovorni. Ovo je vreme naše patriotske borbe za svake naše građane koji su svoj život posvetili višedecenijskoj izgradnji naše Srbije.

Verujemo da će predsednik Kine Si Đinping, veliki prijatelj Srbije, još jednom potvrditi iskreno i čvrsto prijateljstvo kineskog i srpskog naroda, i u najkraćem roku odgovoriti na molbu našeg predsednika slanjem lekara i svega što je neophodno, kako bismo iz ove situacije izašli sa što manje posledica i gubitaka po zdravlje ljudi, ali i po nacionalnu ekonomiju.

Pridružujemo se svim srcem poruci koju je i sam predsednik Aleksandar Vučić naglasio – za Srbiju predaja nikada nije bila i nikada neće biti opcija. Borićemo se i pobediti! Živela Srbija!

Srbija ima snage!

POŠALJITE ODGOVOR

Molimo Vas unesite Vaš komentar!
Molimo Vas ovde upišite svoje ime