Пуна подршка државничкој одлуци председника Александра Вучића / Саопштење ПСС-БК поводом увођења ванредног стања

0
2249

Покрет Снага Србије – БК даје пуну подршку председнику Србије Александру Вучићу поводом донете одлуке за увођење ванредног стања на територији Републике Србије, као једне од најкомплекснијих и драстичних мера у одсудној борби за заустављање ширења заразе корона вирусом међу нашим грађанима.

Ова одлука је одговорна и веома тешка, коју је председник донео у консултацији са члановима Кризног штаба, и којом се предузимају све расположиве мере за заштиту живота потенцијално најугроженијих и свих осталих грађана и очување виталних интереса наше земље. Тиме је још једном показао способност и одлучност да води одговорну државничку политику.

Покрет Снага Србије – БК поздравља све напоре председника Вучића и државног врха у настојању да се спречи ширење ове заразне болести и одаје посебно признање свим медицинским радницима на свеукупним досадашњим и будућим напорима, као и припадницима Министарства унутрашњих послова и Војске Србије, који ће обезбедити доследну и потпуну примену ванредних мера и заштиту здравља свих наших грађана и очување стратешких интереса наше земље.

Упућујемо апел свим грађанима Србије да се доследно и строго придржавају прописаних мера и да спроводе све што Кризни штаб на челу са председником Вучићем налаже, јер ово је време када морамо бити изузетно дисциплиновани, солидарни и одговорни. Ово је време наше патриотске борбе за сваке наше грађане који су свој живот посветили вишедеценијској изградњи наше Србије.

Верујемо да ће председник Кине Си Ђинпинг, велики пријатељ Србије, још једном потврдити искрено и чврсто пријатељство кинеског и српског народа, и у најкраћем року одговорити на молбу нашег председника слањем лекара и свега што је неопходно, како бисмо из ове ситуације изашли са што мање последица и губитака по здравље људи, али и по националну економију.

Придружујемо се свим срцем поруци коју је и сам председник Александар Вучић нагласио – за Србију предаја никада није била и никада неће бити опција. Борићемо се и победити! Живела Србија!

Србија има снаге!

ПОШАЉИТЕ ОДГОВОР

Молимо Вас унесите Ваш коментар!
Молимо Вас овде упишите своје име